Utställning på Puls arena

På Puls arena möter kulturen idrotten. I vårt lilla bibliotek har vi då och då små korta utställningar med lokala konstnärer.

n vägg i biblioteksfilialen finns tillgänglig för dig som vill ställa ut. Alla tavlor sätts upp på en vit tavellist. Tavellisten är sex meter lång. Verken får ha en maxhöjd på 90 centimeter.

För mer information kontakta Camilla Frohm, camilla.from@landskrona.se.

Aktuell utställning

En höstbild målad av Henriette Udsen.

Henriette Udsen

visas 16 januari till 18 februari

Henriette kommer ursprungligen från Helsingör men efter 36 år i Sverige bor hon nu i Kågeröd där hon hittar inspiration i den kringliggande naturen.

Henriette har studerat konst och form både i Halmstad och Helsingborg samt gått på Serietecknarskolan i Malmö.

Henriette arbetar idag som illustratör och konstnär. Oftast arbetar hon med akvarell, men är inte rädd för att kombinera material för att förverkliga en idé. Med papper, färg och penslar försöker hon fånga barndomens sorglösa frihet och fantasi.

Kommande utställning

Tavla målad av Louise ÖstbergLouise Östberg

visas 19 februari till 18 mars

Louise dröm som ung var att bli konstnär. Under sin uppväxt tecknade hon mycket. Hon gick ett år på estetisk linje efter gymnasiet. Provade en sommarkurs i oljemålning men insåg att det inte var hennes grej så efter ett par tavlor rann konstnärsdrömmen ut i sanden.

För två år sedan fick Louise chansen att måla en vägg i en kollegas studio och därefter återupplivades intresset för målandet. Nu har hon svårt att slita sig från sina tavlor. Varje målning är en ny utmaning.Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Puls arena  
Puls arena

Besöksadress:
Varggatan 15
261 44 Landskrona

Utställningsansvarig
Camilla Frohm:
0418-47 32 57
camilla.from@landskrona.se