Landskrona ishall

Välkommen till Landskrona ishall. Här kan allmänheten åka skridskor på helgerna samt onsdag eftermiddag. På helger och lov är skridskouthyrning öppen. Fri entré till allmänhetens åkning.

Barn och vuxna åker skridskor i Landskrona ishall

Ishallen byggdes 1958 men har sedan dess kontinuerligt moderniserats. Hallen har en publikkapacitet på 1 400 personer. Ishallen är ett populärt besöksmål för skolklasser. Se nedan vilka åktider som gäller för skolklasser. Här tränar också stadens två konståkningsföreningar, GF Idrott Konståkning och Landskrona Konståkning och Sportklubb samt ishockeyföreningen IF Lejonet.

Om du inte deltar i någon föreningsverksamhet är du välkommen hit att åka under allmänhetens tid. Då är det drop-in för alla och det är gratis att åka skridskor här. Vi ser gärna att alla barn har hjälm på sig. Från oktober till mars är hallen vanligtvis öppen för allmänheten. Ishallen går endast att boka för skolklasser och föreningar. Den går ej att hyra för exempelvis barnkalas. 

Öppettider  

Stängt för säsongen. Välkommen åter i höst.

Onsdag 13.30-14.50  
Lördag 13.45-14.45  
Söndag 12.50-14.30  
     
Gratis entré    

Uthyrning av skridskor

GF Idrott Konståkningsförening hyr ut skridskor och hjälm till allmänheten. Uthyrningen är öppen under allmänhetens åkning på helger och skollov. Undantag kan dock förekomma vid till exempel sjukdom. Det kostar 30 kr för skridskor och hjälm. Skridskor finns i storlekarna 26-47. Betalning sker endast med swish. Ingen förhandsbokning.

Bokning skolklasser

Måndag Går ej att boka
Tisdag & torsdag 09.15 - 14.30
Onsdag 08.30 - 13.30
Fredag 08.00 - 11.30

Uthyrning av skridskor till skolklasser

Skridskouthyrning erbjuds även till skolklasser som bokar ishallen. Minimum att boka är 10 par skridskor per gång ( vid heldag gäller 20 par). Obs! ett par får inte delas mellan elever. När en elev åkt klart lämnas skridskorna in. Skridskorna finns i storlekarna 26-47.

Kostnad: 20 kr/par och elev (inkl. hjälm) för skolor i kommunen och 30 kr/par och elev för skolor utanför kommunen. Kontakta Hans Waldemarsson, hans.waldemarsson@landskrona.se för att hyra.

Tid i ishallen bokas via mejl till bokning.fritid@landskrona.se eller ring till 0418-47 30 14. 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Besöksadress
Karlslundsvägen
261 42 Landskrona 

Bokning skolor/föreningar 
0418-47 30 14
bokning.fritid@landskrona.se

Stängt för säsongen

Ishallen har stängt för säsongen för allmänheten åkning. Välkomna åter i höst.

Senast uppdaterad av Louise Jönsson