Landskrona ishall

Ishallen är öppen för säsongen. Välkomna!

Människor åker skridskor i Landskrona ishallIshallen byggdes 1958. men har sedan dess kontinuerligt moderniserats. Hallen har en publikkapacitet på 1 400 personer.  Ishallen är ett populärt besöksmål för skolklasser. Se nedan vilka åktider som gäller för skolklasser. Här tränar också stadens två konståkningsföreningar, GF Idrott Konståkning och Landskrona Konståkning och Sportklubb samt ishockeyföreningen IF Lejonet.

Om du inte deltar i någon föreningsverksamhet är du välkommen hit att åka under allmänhetens tid. Då är det drop-in för alla och det är gratis att åka skridskor här. Vi ser gärna att alla barn har hjälm på sig. Från oktober till mars är hallan vanligtvis öppen för allmänheten. Ishallen går endast att boka för skolklassser och föreningar. Den går ej att hyra för exempelvis barnkalas. Se kontaktuppgifter till höger på sidan.

Allmänhetens åkning 

Under allmänhetens åkning får inte klubba och puck användas men på loven, när det är extra öppet, reserveras det ibland tid för spel med klubba och puck. 

Lördag 13.00 - 14.30                             
Söndag 09.50 - 11.20  
     
Stängt p g a arrangemang  
9 december    
     
Gratis entré    

Uthyrning av skridskor

GF Idrott Konståkningsförening hyr ut skridskor och hjälm till allmänheten. Uthyrningen är öppen under allmänhetens åkning på helgen. Undantag kan dock förekomma vid till exempel sjukdom. Det kostar 30 kr för skridskor och hjälm. Skridskor finns i storlekarna 26-47. Swish eller kontant betalning. Ingen förhandsbokning.

Bokning skolklasser

Start tisdagen den 3 november.

Måndag Går ej att boka
Tisdag - torsdag 09.00 - 14.30
Fredag 08.00 - 11.30

 

Uthyrning av skridskor till skolklasser

Skridskouthyrning erbjuds även för skolklasser som bokar ishallen. Minimum att boka är 10 par skridskor per gång. Skridskorna finns i storlekarna 26-46. Kostnad: 20 kr/par (inkl. hjälm) för skolor i kommunen och 30 kr/par för skolor utanför kommunen.

Efter ni bokat ishallen hos Petrit Parduzi, 0418-47 30 14, kan ni boka skridskor om så önskas genom att skicka mejl till cityidrott@live.se

Utomhusisbana

Stängd för säsongen

I Landskrona finns också en utomhusisbana som är öppen vintertid när vädret tillåter. Den ligger sidan om ishallen. Isbanan är öppen för alla, varje dag, när som. Belysningen är igång från mörkrets inbrott fram till ca kl 21.00.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Besöksadress
Karlslundsvägen
261 42 Landskrona 

Bokning skolor/föreningar 
Petrit Parduzi
0418-47 30 14
bokning.fritid@landskrona.se

Hitta hit  
Hitta hit

.