Kultur & nöje

Landskrona erbjuder ett rikt och inspirerande kultur- och nöjesutbud för hela familjen.

Snart öppnar vi och du får se nya utställningar!

På grund av coronapandemin är museet, konsthallen och Landskrona Foto för närvarande stängt. Men snart öppnar vi upp igen. Till en början med restriktioner för antal besökare som är samtidigt i lokalerna. Museet och Landskrona foto öppnar den 19:e juni. Konsthallen följer efter den 3:e juli. Det bjuds på nya utställningar överallt. 

Biblioteken är öppet i begränsad form

Stadsbiblioteket har öppet med begränsad service. Max åtta besökare får vistas i lokalerna samtidigt. Från och med den 3 maj öppnar hela stadsbiblioteket upp igen, men bara för korta ärenden och max 15 besökare samtidigt.

Läs mer om biblioteken.


Kultur och nöje i Landskrona
Utforska Landskrona museums fasta och tillfälliga utställningar, eller slå dig ner och inspireras av den grönskande trädgården i Rothoffs museikoloni ett stenkast bort i Citadellets koloniområde. Landskrona konsthall finner du i parken vid Citadellet. Här visas flera utställningar på olika teman året om.

Landskrona teater bjuder på ett varierat program för hela familjen och på Landskrona stadsbibliotek arrangeras det under höst och vår allt från författarbesök och språkcafé till bokcirklar och sagostunder. Det är fri entré till flera av stadens kulturverksamheter och många program och evenemang är också kostnadsfria. 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Caroline Larsson