Glumslövs bibliotek

I en gammal gård mitt i byn ligger Glumslövs bibliotek. Gården inrymmer förutom bibliotek även skola och distriktssköterska. Filialen erbjuder litteratur och andra medier för alla åldrar.

Exteriörbild, Glumslövs bibliotek
Målsättningen är att både vuxna och barn ska hitta något som passar just dem, och att filialbiblioteket ska ge möjlighet att följa med i den aktuella bokutgivningen. Om du saknar någon titel på bibioteket hjälper vi dig gärna att beställa från ett annat bibliotek. Det går även bra att göra själv på bibliotekets hemsida, där du även kan läsa mer om våra tjänster. På biblioteket finns även ett relativt stort urval av tidskrifter, både för barn och vuxna.

Inom en snar framtid kommer det även att finnas analoga spel att låna under bemannade öppettider.

På en speciell Glumslövs-hylla försöker vi erbjuda allt tryckt material om byn - en given plats för den nyinflyttade eller för släktforskaren. För släktforskaren finns även en liten "släktforskningsavdelning" med tillgång till ArkivDigital, Dödboken, Svensk befolkning 1890, 1970 och 1980, SVAR-katalogerna med mera.

Ansvarig för Glumslövs bibliotek är bibliotekarie Sandra Bergqvist. 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Anne-Marie Fäldt