De flytande trädgårdarna

Även i år firar vi grönskan och röstar fram Landskronas Flottaste flotte 2–5 september kommer du kunna njuta av de populära flytande trädgårdarna i citadellets vallgrav i Landskrona. Ta chansen att rösta fram den Flottaste flotten 2021!

Flottaste flotten
Flottaste flotten är ett av de mest populära inslagen på Trädgårdsgillet i Landskrona. Eftersom Folkhälsomyndigheten endast tillåter 600 deltagare utomhus vid evenemang utan anvisade platser kommer vi i år att helt fokusera på en av höjdpunkterna, de prunkande och fantasifulla flottarna i citadellets vallgrav.

Röstsedlar kan hämtas vid en info-point vid flottarna. Där lämnar du sen också in din röstsedel. Mer information om när och hur vinnaren tillkännages kommer men sker kort efter evenemanget.

Landskrona trädgårdsgille
Trädgårdsgillet i Landskrona är ett populärt årligt arrangemang med fri entré för alla trädgårdsintresserade som startade 2003. Trädgårdsgillet kommer tillbaka i full skala 2022 med nya spännande upplevelser.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Malin van 't Wout