Aktuell utställning

Landskrona konsthall är tillfälligt stängt

Uppdatering fredag 22 januari 2021.

För att minska smittspridningen av Covid-19 kommer Landskronas kultur- och fritidsverksamheter att fortsätta hålla tillfälligt stängt. Konsthallen håller stängt till och med den 7 februari, då nytt beslut kommer att fattas. 

Läs mer om varför vi stänger här

 

PROBLEMS
10 oktober 2020-10 januari 2021


FORM US WITH LOVE, är en internationell designstudio som grundades 2005. Sedan starten har studion haft passion för design och dess demokratiska potential. Hos alla i teamet lever mantrat att alla har rätt till meningsfull design. Kärnan i studion är dess arbetsprocess som blandar traditionella kreativa metoder med strategi. Det centrala är att utvecklas med varje projekts behov och de ständigt föränderliga behoven hos riktiga människor.

Utställningen 2020 kretsar kring titeln och temat Problem. Den behandlar de problem man möter som designers och de problem löses med design som ett verktyg. Att identifiera problem för att hitta rätt lösning är en integrerad del av FUWLs process. De förhåller sig starkt till sina designprinciper, oavsett projekt. Att generera idéer som håller över tid och som skapar lönsamhet och tillväxt är en förutsättning för FUWL. Utan kommersiell lönsamhet kommer idéer helt enkelt att förbli koncept.

Entré 25 kronor, gratis för medlemmar i Landskrona konstförening. 

Landskrona konsthall är tillfälligt stängt

Uppdatering fredag 11 december 2020

För att minska smittspridningen av Covid-19 kommer flera Landskronas kultur- och fritidsverksamheter att fortsätta hålla tillfälligt stängt. Konsthallen håller stängt till och med den 10 januari, då nytt beslut kommer att fattas. Läs mer om varför vi stänger här

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Besöksadress
Slottsgatan
Citadellområdet

Konsthallens entré
0418-47 31 15

Öppettider

Kalender konsthall 
Kalender konsthall

Händer idag:

Inga evenemang idag Visa alla

Senast uppdaterad av Caroline Larsson