Kommande utställningar

Kommande utställningar på Landskrona konsthall.

Slöjd, Uttryck och Mångkultur!

Visas 8–16 december 2018

En utställning där över 650 elever från Landskronas samtliga 11 kommunala grundskolor tolkar sitt mångkulturella Landskrona via slöjden. I utställningen kommer man kunna se hur eleverna använt sig av slöjden som uttrycksmedel för att uttrycka och utforska områden som identitet, mångfalden, härkomst och globalisering. 


Botanical av Mårten Nilsson

Visas 2 februari - 24 mars 2019

Mårten Nilsson visar tre olika projekt på Landskrona Konsthall, ”Spaced light ground”, ”Thorns” och ”Botanical”. Spaced light ground är gjord av virkade/knypplade dukar inköpta på loppisar ur vilka delar har klippts ut och färgats i akrylfärg och sedan gjorts till organiska installationer.

Thorns är törnkvistar tillverkade av brunt omslagspapper. Den finns i två versioner, en målad i Paynes grey och en omålad. 

Botanical är ett helt nytt verk gjort för just denna utställningen. Den är gjord av utklippta pappersremsor som sprutmålats i en umbra färg. Blommorna är gjorda av rispapper.

Mårten vill att installationerna ska få breda ut sig i en öppen miljö och föra en dialog med naturen utanför konsthallen.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Besöksadress
Slottsgatan
Citadellområdet

Öppettider
Konsthallen är endast öppen under utställningsperiod (om inget annat anges)
Tisdag–söndag 12–17 
Måndag stängt

Konsthallens entré
0418-47 31 15

Kalender konsthall 
Kalender konsthall

Händer idag:

Inga evenemang idag Visa alla