Kommande utställningar

Läs mer om kommande utställningar på Landskrona konsthall.

Svart på Vitt - teckningstriennal

Visas på Landskrona konsthall 26 oktober–15 december 2019

Svart på vitt - teckningstriennal. Jurybedömd tävling på Landskrona konsthall.

Svart på Vitt firar i år 48 år! Det är Sveriges äldsta teckningstriennal och den arrangerades första gången 1971. År 2019 arrangeras den för 17:e gången. 

Svart på Vitt är en jurybedömd utställning och avser endast original i svart och vitt med tekniker i t ex blyerts, kol, krita, tusch, tråd, mix media och så vidare. OBS! Kulörta färger får inte förekomma.

Anmälan till Svart på Vitt stängdes den 9 september 2019. En jury bestående av Sune Nordgren (tidigare chef vid Malmö konsthall, författare och konstkritiker), Tonie Lewenhaupt (författare och dräkthistoriker) och Per Rossling (AD Landskrona konstförening) kommer att välja ut de verk som kommer att visas i utställningen. Landskrona konstförening kommer även att dela ut ett stipendium på 10 000 kronor till en av de antagna konstnärerna.

Entré 25 kronor (Gratis för barn och medlemmar i Landskrona konstförening). Utställningen arrangeras av Landskrona konstförening.

We Have A Dream

Visas på Landskrona konsthall 25 januari–15 mars 2020

Porträtt av Malala YousafzaiMalala Yousafzai. Foto: Albert Wiking.

En utställning med fotografier av Albert Wiking och intervjuer av Oscar Edlund. Se porträtten och läs berättelserna från Dalai lama till Zara Larsson. Allt samlat av två vänner som hade en gemensam vision om att samla röster som kan inspirera och ge hopp. Allt startade med en enkel kamera och en hotmailadress.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Besöksadress
Slottsgatan
Citadellområdet

Konsthallens entré
0418-47 31 15

Öppettider

Kalender konsthall 
Kalender konsthall

Händer idag:

Inga evenemang idag Visa alla

Publicerat den av Josefin Garpvall

Senast ändrad