Pedagogisk verksamhet

Landskrona konsthall ger genom sin specifika arkitektur och omgivande natur en speciell upplevelse av det som visas i hallen. Ett möte i kontrast eller i harmoni? I hallen finns möjlighet till diskussioner och reflektioner som kan leda till ett konkret skapande i verkstaden.

Pedagogisk verksamhet
Möt konsten tillsammans med våra pedagoger eller i en egen grupp. Vi har visningar och verkstäder till de flesta av våra utställningar både för små och stora. Det är även möjligt att boka en visning av Skulpturparken som omger konsthallen. Skulpturparken innehåller 20 konstverk av 19 konstnärer.

Priser 

All pedagogisk verksamhet är kostnadsfri för skolor i Landskrona, Svalöv och Kävlinge kommun, övriga skolor betalar 350 kr/grupp och pedagog. Visningar för vuxna under öppettid kostar 500 kr och för stängd tid samt helg 1000 kr.

Matsäck 

Om ni vill äta matsäck på konsthallen, säg till när ni bokar så anvisar vi lämpligt plats åt er.

Obs!
Alla besök med grupper måste bokas in. Gäller även om ni besöker konsthallen under ordinarie öppettider. Läraren ansvarar för klassen under hela besöket.

Öpettider under utställningsperiod

tisdag 12-17, onsdag-söndag 13-17.
Visningar kan bokas från 08.15.


Skicka bokningsförfrågan >


 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Bokning och information:
Carita Hermansson
0418-47 31 23 
Mån-tors kl. 08-12
carita.hermansson@landskrona.se

Information om den pedagogiska verksamheten:
Lina Örtman, museipedagog
0418-470649
lina.ortman@landskrona.se

Information om utställningarna: 
Birthe Wibrand
0418-470569 
birthe.wibrand@landskrona.se

Senast uppdaterad av Josefin Garpvall