Kommande utställningar

TITTUT!

28 november – 27 februari 2022
En helt ny lekutställning för små barn

Utställningen bygger på scenografen Annika Thors dagboksklipp och tankar om vardagen. Att vakna, borsta tänderna, klä på sig, äta frukost och komma iväg på morgonen. Med utställningen vill Annika visa att vardagens stretande kan förvandlas till något roligt. Bordet blir en koja, klädhögarna till vinglande torn, lamporna till klangspel och strumporna i byrålådorna lever sitt eget liv. Här kan barn och vuxna tillsammans upptäcka och utforska vardagsvärldar med krypin, tittut, speglingar, bilder och nykomponerad musik. Det finns även ett pedagogiskt fördjupningsmaterial kring att vakna, klä på och äta frukost.  Utställningen bygger på igenkännande och miljöer för de allra yngsta, men fungerar fint för barn ända upp i förskoleåldern.

Utställningen är producerad av Form och Funktion och Scenograf Annika Thore som museet också samarbetat med i den permanenta utställningen Trädgårdslandet. Musiken är komponerad av Magnus Larsson. TITTUT! undersöker lekens och konstens möjligheter och hur vi tillsammans vinglar oss genom vardagen.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Museets entré
0418-47 31 20
entre.museum@landskrona.se

Besöksadress
Slottsgatan, 261 31 Landskrona
Ingång från Kasernplan.
Museet har även ingång från gatuplan, som leder direkt till hiss. 

Fri entré.

Öppettider

 

 

Kalender museum 
Kalender museum

Senast uppdaterad av Anne-Marie Fäldt