Kommande utställningar

Snipp och Snopp – lika eller olika?

Visas 4 mars–15april 2018

En utställning för de stora människorna som inte levt så lång tid än. Utställningen bygger på böckerna om Snipp och Snopp av Tony Cronstam.


Kan själv!

Visas 8 mars–25 april 2018

Kan själv! – en ljudupplevelse för de allra minsta barnen presenterar ljud som vi har förstått är spännande och intressanta för små barn. Barn i åldern 0-2 år har en annan ljudvärld än äldre barn och vuxna. I utställningen kan barnen skapa och uppleva ljuden med hela kroppen och de kan samarbeta kring och kommunicera med de olika ljuden. Alla ljud och allt ljudskapande presenteras på ett sätt som passar deras unika sätt att undersöka sin omvärld. Det gör att de på egen hand kan skapa sin egen upplevelse vid besöket.

Utställningen produceras av Västarvet i samarbete med Kultur i Väst och tonsättare Johan Svensson. Medfinansiärer är Musikverket, Kulturbryggan, Kultur i Väst och tidskriften Föräldrar & Barn.


Brodera på stickat

Visas 22 april–10 juni 2018

I sticksammanhang är textilformgivare Britt-Marie Christoffersson ett välkänt namn. Hon har som ingen annan utforskat handstickningens olika möjligheter. Landskrona museum har visat båda hennes tidigare utställningar kring stickning och nu är det dags för nummer tre – Brodera på stickat. Den här gången utgår Britt-Marie Christoffersson från bekanta stygn och sömmar och fortsätter att visa på handstickningens oändliga möjligheter. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Museets entré
0418-47 31 20

Besöksadress
Slottsgatan, 261 31 Landskrona
Ingång från Kasernplan.
Museet har även ingång från gatuplan, som leder direkt till hiss. 
Fri entré.

Ordinarie öppettider
Tisdag till söndag: kl. 12.00-17.00
Torsdag: kl. 12.00-20.00
Måndag: stängt

Evenemang på museet  
Evenemang på museet