Bokningsförfrågan

Boka gärna ett besök på Landskrona museum, lett av en av våra duktiga pedagoger. De flesta utställningarna går att anpassa efter ålder.

Behandling av inkomna personuppgifter 

För att kunna ta emot och administrera din bokningsförfrågan behöver vi ditt samtycke till att behandla dina uppgifter. De uppgifter som du lämnar kommer att kommer att hanteras av den personal från Kulturförvaltningen som arbetar med visningar på Landskrona museum. Du har rätt att när som helst ångra ditt samtycke men det påverkar inte den behandling som redan skett.
Du ger ditt samtycke genom att markera kryssrutan nedan.

Dina uppgifter kommer att sparas för att vi ska kunna kontakta dig gällande din bokningsförfrågan, samt i vissa fall faktureringsyfte. Uppgifterna sparas tills du anger att du inte längre är intresserad av att finnas med i vårt bokningssystem. Eftersom uppgifterna blir allmän handling kan de komma att lämnas ut med stöd av offentlighetsprincipen.

Ansvarig för behandlingen av dessa personuppgifter är Kulturnämnden i Landskona stad. Du rätt att få dina uppgifter rättade, blockerade och borttagna samt att efter ansökan få ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig hos Kulturnämnden. Du har också rätt att lämna klagomål på behandlingen till Datainspektionen.

Du når Kulturnämnden och Landskrona stads dataskyddsombud genom Landskrona stads kontaktcenter på telefon 0418-47 00 00.

Jag är intresserad av en utställning på...
Typ av besök


Önskad ankomst
Jag godkänner behandling av mina personuppgifter*

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Senast uppdaterad av Josefin Garpvall