En Sv

Boka ditt besök

Gör en bokningsförfrågan för besök på Tycho Brahe-museet på Ven.

För att kunna ta emot och administrera din bokningsförfrågan behöver vi ditt samtycke till att behandla dina uppgifter. De uppgifter som du lämnar kommer att hanteras av den personal från kulturförvaltningen som arbetar på Tycho Brahe-museet. Du har rätt att när som helst ångra ditt samtycke men det påverkar inte den behandling som redan skett.

Du ger ditt samtycke genom att markera kryssrutan nedan.

Dina uppgifter kommer att sparas för att vi ska kunna kontakta dig gällande din bokningsförfrågan, samt i vissa fall faktureringsyfte. Uppgifterna sparas tills du anger att du inte längre är intresserad av att finnas med i vårt bokningssystem. Eftersom uppgifterna blir allmän handling kan de komma att lämnas ut med stöd av offentlighetsprincipen. 

Ansvarig för behandlingen av dessa personuppgifter är Kulturnämnden i Landskona stad. Du rätt att få dina uppgifter rättade, blockerade och borttagna samt att efter ansökan få ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig hos Kulturnämnden. Du har också rätt att lämna klagomål på behandlingen till Datainspektionen. Du når Kulturnämnden och Landskrona stads Dataskyddsombud genom Landskrona stads kontaktcenter på telefon 0418-47 00 00.

Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter / I consent to the administration of my personal details*

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Anne-Marie Fäldt