Om Landskrona teater

Östergatan 18, 261 31 Landskrona
Ingång från Järnvägsgatan (Sceningång från Östergatan)

Exteriörbild, Landskrona teater

Landskrona teater förvaltas av Landskrona stad och drivs av Kulturförvaltningen. Olika samarbetsparters, som Landskrona Musik & Teater, Landskrona Dansstudio och Musik i Syd hyr in sig med scenkonstföreställningar och konserter. Teatern kan även hyras för konferenser och specialkomponerade program. 

Landskrona teater har 254 platser, fördelade på 127 på parkett och 127 på balkong, och klassas som mellanstor scen enligt Riksteaterns norm. Läs mer på www.scenrum.nu. Se salongsöversikt

Landskrona Musik & Teater

Landskrona Musik & Teater är en ideell förening. Medlemskap kostar 150:- per år och 80:- för familjemedlem på samma adress. Som medlem stödjer du Landskronas kulturliv och får samtidigt rabatt på föreställningar, både i Landskrona och på scener runt om i Sverige. Du får dessutom kontinuerlig information om föreningens verksamhet, tidningen "Scenpass" fyra gånger om året och blir inbjuden till speciella medlemsaktiviteter, som den uppskattade Kickoffen med Rickard Söderberg hösten 2016.

Föreställningarna visas på Landskrona teater, om inget annat anges.

Biljetter köps via Tickster, på Landskrona museum och i biljettkassan på teatern en timme före föreställningen.Biljettpriserna inkluderar garderobsavgift, men serviceavgift tillkommer. Medlemmar får vanligtvis cirka femtio kronor rabatt på biljettpriser och ungdomar under 26 år får upp till femtio procent rabatt mot uppvisande av legitimation.

Kontakt:
Cecilia Kraitiss, Landskrona.TF@riksteatern.se

Mer information: Landskrona Musik & Teater

Medlemskap: Bli medlem

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt
Biljettkassa 
0418-470 579 

Programansvarig 
Thomas Jönsson

Scenmästare/
teknisk samordnare
Nichlas Olsson
0709-47 05 70
 
Hitta hit  
Hitta hit

Östergatan 18, 261 31 Landskrona. Ingång från Järnvägsgatan.

Senast uppdaterad av Caroline Larsson