Landskrona Trädgårdsgille 2020

I år kommer Landskrona Trädgårdsgille bjuda på en spännande blandning av gammalt och nytt, och vara anpassat efter rådande riktlinjer. Evenemangets höjdpunkt – de flytande trädgårdarna i Citadellets vallgrav – kommer att finnas med även i år. Det anpassade gillet arrangeras den 7–15 augusti.

Det kommer att bli många nya roliga programpunkter som digitala trädvandringar (hemifrån eller på plats i parken) och livesändningar från Rothoffska kolonin. Vi satsar på digitala lösningar och mindre workshops med föranmälan och en begränsning på 20 deltagare.

Som vanligt kommer besökarna att kunna rösta fram den ”flottaste flotten” – en av de flytande idéträdgårdarna i Citadellets vallgrav. För att sprida ut besöken och göra det lättare att hålla avstånd, förlängs trädgårdsgillet till åtta dagar, den 7–15 augusti. Det ger också Landskronaborna mer tid att njuta av flottarna.

Varmt välkomna till ett annorlunda Trädgårdsgille 2020!

Den traditionella trädgårdsmarknaden på gillet har i samråd med Landskrona trädgårdssällskap fått ställas in på grund av att det är svårt att hålla avstånd mellan besökarna på en marknadsyta. Vi lovar att återkomma med en fantastisk trädgårdsmarknad nästa år!

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Landskrona trädgårdsgille
Niclas Lundblad, projektledare
Kulturförvaltningen
0418-47 00 00
niclas.lundblad@landskrona.se

 

Hitta hit  
Hitta hit

Konsthallsparken Landskrona

Senast uppdaterad av Lila Johansson