Delta i trädgårdsmarknaden

Trädgårdsmarknaden är en av Landskrona Trädgårdsgilles mest uppskattade programpunkter. Ca 10 000 personer besöker Landskrona Trädgårdsgille varje år och upplever de flytande trädgårdarna, guidade turer, picknickkonsert, workshops och en rad andra aktiviteter. Marknaden arrangeras av Landskrona Trädgårdssällskap i samarbete med Landskrona stad.

Praktisk information

2018 arrangeras marknaden lördag den 11 augusti kl. 1016. Trädgårdsmarknaden är placerad i parken vid Landskrona konsthall. 

Vi önskar endast produkter med nära anknytning till trädgård. Avfallskärl för kartong, papper, plast med mera finns för marknadsutställare. Landskrona Trädgårdssällskap finns på plats från kl. 7.30.

Tillstånd

Har man s.k. mobilt tillstånd för försäljning/servering som näringsidkare ska man ha med sig tillståndet till marknaden. Som privatperson får man sälja utan tillstånd vid enstaka tillfällen. Frågor om tillstånd besvaras av Miljöförvaltningen i Landskrona: Tel. 0418-47 06 00. 

Vad kostar det att delta?

Varje marknadsutställare ska bidra med en vinst till Trädgårdssällskapets lotteri som hålls under marknaden till ett värde av ca 300 kr. Vinsten lämnas in i Landskrona Trädgårdssällskaps tält på marknadsdagen, senast kl. 10.00. Plats i tält 1000 kr, bord 100 kr/styck (max 2) och tillgång till el (230 V) 100 kr. Kostnader faktureras i förskott via Landskrona stad. 

Miljötänket i Trädgårdsgillet

Landskrona Trädgårdsgille arbetar med verktyget Hållbart evenemang. Ange gärna i formuläret om ni har ekologiska och miljömärkta produkter.

Frågor

Anette Elmgren, Landskrona Trädgårdsällskap
Tfn 0708 70 87 60
elmgrenanette@gmail.com 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Anette Elmgren
Landskrona Trädgårdsällskap
0708 70 87 60 
elmgrenanette@gmail.com

Hitta hit  
Hitta hit

Konsthallsparken Landskrona