Trädgårdsloppis lördag 25 maj

Loppisen för trädgårdsgrejer! Trädgårdsloppisen arrangeras av bland andra Citadellets koloniförening och Landskrona Trädgårdsgille på Citadellets koloniområde kl. 10–13 lördagen den 25 maj 2019.

Bord med växter och hemlagad sylt. Bilden är tagen utomhus under loppisen 2018.På Trädgårdsloppisen kan du hitta trädgårdsprylar och växter av alla möjliga slag. Kanske har någon annan en planta av just den växten du så länge letat efter? Kanske någon innovativ sorts kruka? Det är här du finner det personliga som andra trädgårdsintresserade delar med sig av! Det säljs fika och det blir aktiviteter och underhållning under dagen. Det är fri entré. Varmt välkomna!  

Vill du vara med och sälja på Trädgårdsloppisen?
Det kostar inte något att stå och sälja på loppisen men du behöver anmäla dig via formuläret. Det är bara trädgårdsrelaterade saker som får säljas dock inte möbler. Du har själv med bord eller filt att ställa upp dina loppor på. Den här loppisen är till för privatpersoner och föreningar. Har du företag hänvisar vi till Trädgårdsmarknaden under Landskrona Trädgårdsgille. 

Sista anmälningsdatum för att sälja på loppisen är torsdagen den 16 maj. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Lila Johansson
Verksamhetsassistent
Kulturförvaltningen
kulturstod@landskrona.se
0418-47 05 89

Hitta hit  
Hitta hit

Citadellets koloniområde, Landskrona