Uranienborgs skola

Uranienborgs skola är en liten personlig skola. Detta läsår är vi 13 elever från förskoleklass till årskurs 5. Precis intill Tycho Brahe-minnena ligger denna idyll. Skolgården manar till mycket lek och fantasin får fritt spelrum. I en trygg miljö får eleverna möjlighet att utvecklas både socialt och kunskapsmässigt.

Att få träna sina kunskaper utanför skolan är centralt i vårt arbete för att lärande ska bli på riktigt. Det är också viktigt för oss att eleverna får möjlighet att träna att ta eget ansvar och att utvecklas tillammans för att nå så långt som möjligt 

I arbetslaget finns en bred och blandad pedagogisk kompetens. Vi kompletterar varandra genom att ha olika kunskaper och intressen inom olika ämnesområden. Men framför allt har vi ett engagemang och en entusiasm inför vårt arbete. Målet är att barnen ska få möjlighet att utveckla sin nyfikenhet och kreativitet. Vi har lyckats när varje barn känner trygghet såväl som arbetsglädje och när det vet sina mål och tillsammans med pedagogen kan planera för sin egen framtid.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta Uranienborgs skola  
Kontakta Uranienborgs skola

Uranienborgs skola
Landsvägen 178
260 13 SANKT IBB

0418-47 45 03/47 45 02

Rektor
Susanna Arroyo 
0418-47 41 71
Epost: susanna.arroyo@landskrona.se

Administratör
Annelie Malmlöf
0418-47 41 72
Epost: annelie.malmlof@landskrona.se

 

Relaterat innehåll  
Relaterat innehåll

Senast uppdaterad av Uranienborgs skola