Västervångskolan - med kunskap och kompetens mot stjärnorna.

Västervångskolan är belägen i de nordvästa delarna av Landskrona. Skolan har elever från förskoleklass till årskurs 9.

Vi har ett inkluderande och entreprenöriellt förhållningssätt, där vi vill stimulera elevernas språk, kreativitet och nyfikenhet. Vår hälsoprofil stimulerar kunskapsutvecklingen och den sociala kompetensen genom rörelse och pulshöjande aktiviteter.

På Västervångskolan finns engagerade, kompetenta lärare som arbetar utifrån ett språkutvecklande arbetssätt för ökad förståelse och kommunikation i alla ämnen.

Vi arbetar för att på bästa sätt stödja våra elever att nå sin fulla potential - med kunskap och kompetens mot stjärnorna.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

 

 

 

 

Information om avlämning och hämtning

Vid avlämning och hämtning av elever vid skolan uppmanar vi alla föräldrar att parkera nere vid parkeringsplatserna och påminner om att det inte är tillåtet att köra in mot paviljongen eller skolan. Det är viktigt att alla vuxna är goda föredömen för våra elever genom att visa hänsyn och följa de trafikregler som gäller. Det är framförallt parkeringen på Exercisgatan som är hårt trafikerad på morgonen, man kan istället köra in via Löpargatan och att då parkera på vår större parkering och gå ner till fritids/skolan när man lämnar sitt barn. Vi hoppas på förståelse och samarbete från er sida för att förhindra olyckor i morgonrusningen.

Mvh

Skolledningen

 

 

 

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta Västervångskolan  
Kontakta Västervångskolan

Adress
Exercisgatan 60, 
261 39 Landskrona
Tel. 0418-47 41 34

Rektor 
Lina Johansson
0418-47 45 75
Mejla Lina Johansson

Bitr. rektor åk 7-9
Sebastian Magnell
0418-47 41 51
Mejla Sebastian Magnell 

Bitr. rektor åk 4-6
Anna Olls
0418-47 41 47
Mejla Anna Olls

Bitr. rektor åk F-3 & Fritidshem
Therese Bergström Radojevic
0418-47 41 44
Mejla Therese Bergström Radojevic 

 

Följ Västervångskolan på Facebook  
Följ Västervångskolan på Facebook
Relaterat innehåll  
Relaterat innehåll

Senast uppdaterad av Västervångskolan