Eventkoordinator                                                              400 YH-poäng, 2 år

Eventkoordinatorutbildningen vänder sig till dig som vill arbeta som projektledare eller produktionsledare inom mötes- och upplevelse- industrin. Tillsammans med våra utbildare och gästföreläsare får du insyn i arbetslivet och samtidigt nätverka i branschen. Under två intensiva år läser du 18 kurser och  medverkar i flera skarpa projekt och volontärsarbete på både stora och mindre evenemang.

Branschen är bred och du väljer själv om du vill arbeta med publika evenemang, marknadsföring och varumärken, eventmarketing, brand experience, försäljning, mässor, idrottsevenemang, möten och konferenser, konserter och klubbar, tv-produktioner, eventdesigner eller utvecklare inom upplevelseindustrin.

I utbildningen lär du dig branschen genom våra utbildare och gästföreläsare som ger dig rätt verktyg och delar med sig av sina erfarenheter. En annan viktigt del av utbildningen är LIA, lärande i arbete, där studenterna under tre perioder får komma ut i arbetslivet. Under dessa veckor får den studerande chans att praktisera sina färdigheter och lära sig av branschfolk. Utbildningen bedrivs i samarbete med företag inom musik-, kultur-, sport- och eventnäringen.

Student för en dag

Intresserad av utbildningen? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig!
Du kan nämligen besöka vår utbildning som "student för en dag". Det innebär att du gör ett studiebesök hos oss under en dag, där du sitter med på undervisningen, känner av stämningen, träffar våra studerande och givetvis ställer så mycket frågor du vill! Låter detta intressant? Hör då av dig till vår utbildningsledare Aida Winnerström på 0733 – 47 33 09
eller aida.winnerstrom@landskrona.se

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.