Projektledare inom installationsbranschen, 200 YH-poäng distans/halvfart, 2 år

Som projektledare inom installationsbranschen får du självständigt planera, genomföra och avsluta små till medelstora projekt. Du bedömer olika projektmodellers för- och nackdelar och du tar hänsyn till de regler, lagar, förordningar och föreskrifter som gäller inom branschen för ditt projekt.

Som projektledare inom installationsbranschen arbetar du med att planera, genomföra och avsluta små och medelstora projekt inom installationsbranschen för el och VVS.

I arbetet ingår även att upprätta underlag för projektekonomi, att ta hänsyn till projektjuridik, olika arbetsmiljöfrågor och att göra en projektuppföljning.

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar eller har arbetat som elektriker, VVS-montör, larm- och säkerhetstekniker, kyltekniker, inom isolering, sprinkler, ventilation, relining eller plåtslageri.

Kursupplägg

Studierna sker i huvudsak via vår lärplattform, vilket innebär att du måste ha tillgång till en dator och Internet, men omfattar även fysiska träffar.

Studierna bedrivs på halvfart på distans som en förutsättning för du ska ha möjlighet att kombinera dina studier med en anställning.

Utbildningen innehåller 20 fysiska träffar med 2 dagar per tillfälle. Utbildningen inleds med en fysisk träff på Yrkeshögskolan Landskrona. Då får du information om bland annat kursupplägg, kursmål och en introduktion till lärplattformen.

Utbildningen leds och genomförs av erfarna kursledare från branschen och är framtagen i samarbete med Installatörsföretagen, www.in.se

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Yrkeshögskola