Projektledare inom installationsbranschen, 200 YH-poäng distans/halvfart, 2 år

Som projektledare inom installationsbranschen får du självständigt planera, genomföra och avsluta små till medelstora projekt. Du bedömer olika projektmodellers för- och nackdelar och du tar hänsyn till de regler, lagar, förordningar och föreskrifter som gäller inom branschen för ditt projekt.

Som projektledare inom installationsbranschen arbetar du med att planera, genomföra och avsluta små och medelstora projekt inom installationsbranschen för el och VVS.

I arbetet ingår även att upprätta underlag för projektekonomi, att ta hänsyn till projektjuridik, olika arbetsmiljöfrågor och att göra en projektuppföljning.

Kursupplägg

Studierna sker i huvudsak via vår lärplattform, vilket innebär att du måste ha tillgång till en dator och Internet, men omfattar även fysiska träffar.

Studierna bedrivs på halvfart på distans som en förutsättning för du ska ha möjlighet att kombinera dina studier med en anställning.

Utbildningen innehåller 20 fysiska träffar med 2 dagar per tillfälle. Utbildningen inleds med en fysisk träff på Yrkeshögskolan Landskrona. Då får du information om bland annat kursupplägg, kursmål och en introduktion till lärplattformen.

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Utbildningen startar hösten 2022

Ansökan öppnar under våren. Mer information kommer i mars.

Senast uppdaterad av Yrkeshögskola