Yrkesutbildningar

På gymnasienivå kan du välja yrkesinriktade utbildningar eller lärlingsutbildning för vuxna. Hos oss kan du även gå utbildningar på yrkeshögskola.

Yrkesutbildningar på gymnasienivå

I Landskrona har vi bland annat utbildningar inom industri, el, hotell och restaurang, barn och fritid samt vård och omsorg. Läs om våra yrkesutbildningar längre ner.

Många utbildningar att välja mellan

I nordvästra Skåne samarbetar vuxenutbildning inom Familjen Helsingborg. Det innebär att vi har många gemensamma yrkes- och lärlingsutbildningar som är öppna att söka om du bor i någon av de 11 kommunerna; Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga. 

Yrkesutbildningar för vuxna i nordvästra Skåne på en plats - skanevux.se

Familjen Helsingborgs yrkesutbildningar publiceras på skanevux.se >> så ta en titt där också. Kanske hittar du en utbildning för dig!

Ubildningarna startar under förutsättning att tillräckligt antal sökande finns och att beslut om start fattas.

Yrkeshögskolans utbildningar

I Landskrona finns fyra utbildningar på yrkeshögskolan. Det är eventkoordinator, hud- och spaterapeut, hälso- och vårdadministratör och stödpedagog. Läs mer om utbildningarna på yrkeshögskolan >>

Studiemedel från CSN

Du kan ha rätt till studiemedel från CSN. CSN:s hemsida >>

Yrkesutbildningar i Landskrona

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Vuxenvägledning